Viliam Prodan rally

Viliam Prodan potražio Upgrade za nastavak svoje uspješne karijere

Iako je najbolji hrvatski vozač rallyja, čija je karijera već godinama obilježena vrhunskom vozačkom vještinom i sjajnim rezultatskim uspjesima, Viliam Prodan odlučio je pristupiti novoosnovanoj sportskoj agenciji Upgrade kako bi uslugama s različitih područja, koja ona sportašima nudi, dopunio i zaokružio cjelovitu sliku suvremenoga sportaša i učinio dodatni iskorak u svojoj životnoj sportskoj avanturi.

Viliam Prodan

Drago nam je da je Viliam pomno osmišljenim fizičkim i psihičkim pripremama, vježbama koncentracije nužnima za jurnjavu brzincima, virtualnom upoznavanju staza budućih utrka, video-simulacijama i brižljivom  testiranju svog automobila – koji su ga doveli do ove točke dosadašnje uspješne sportske karijere  pridružio i sustavnu komunikaciju s javnostima i medijima čime će ga u narednom razdoblju pratiti tim agencije Upgrade.

Viliam Prodan

Veselimo se budućoj suradnji i zajedničkom „učenju uz rad“. Vjerujemo da uz snažnu motivaciju i predanost ostvarenju ciljeva zajedno možemo nadrasti dosegnuta i na višu razinu podići buduća sportska ostvarenja.