sportska agencija upgrade

Kome je namijenjena sportska agencija Upgrade?

Započnimo priču ovako…
Ako čitaš ovaj tekst, pretpostavljam da si sportaš ili sportašica (ili pak roditelj sportašice ili sportaša) i imaš uspjeha u svom sportu. Treniraš svaki dan, nekad i dvaput dnevno, zadovoljan si svojom izvedbom na natjecanjima ali želiš i više, zamišljaš da ćeš jednog dana postići vrhunske rezultate i biti u samom svjetskom vrhu. Odlično, jedan si od tisuću ili čak stotinu tisuća sportaša koji sanja o tome. Koji je tvoj sljedeći potez? Što misliš, što bi trebao učiniti da postigneš vrhunski rezultat? Ako si postavljaš ova, ali i slična, pitanja, na dobrom si putu da se izdvojiš iz mnoštva prosječnih sportaša.

Važno je izdvojiti se iz mnoštva

Društvene mreže postale su sastavnim dijelom života svih nas. Sportski fanovi ondje prate svoje sportske uzore, komuniciraju s njima, žele vidjeti kako sportaš provodi svoj dan, kako trenira, žele biti dijelom njegove zajednice. Sportaši imaju velik utjecaj na pratitelje, nekad čak i veći nego klub u kojem igraju. Odličan primjer nam dolazi iz Engleske. Vratar nogometnog kluba Watford Ben Foster u godinu dana aktivnosti na Youtubeu skupio je milijun pratitelja, dok njegov klub ima (samo) 170 tisuća pratitelja.
Poznato je da klubovi, kada dovode sportaša u klub i biraju između dva sportaša podjednakih sposobnosti, izaberu onoga koji na društvenim mrežama ima veću zajednicu (više pratitelja/bolju interakcija); on će im preko svojih pratitelja donijeti veću vidljivost, ali i zaradu.

upgrade web stranica

Hrvatski sportaši na društvenim mrežama

Nema mnogo sportaša u Hrvatskoj koji profesionalno brinu o svojim društvenim mrežama, svojem imidžu, vidljivosti na društvenim mrežama. Prostor za isticanje je golem.
Prije nego kažete „nije to za mene“, provjerite kako na društvenim mrežama komuniciraju braća Sinković te kako kroz zanimljiv i zabavan sadržaj dijele svoj sportski život sa svojim pratiteljima. Sponzori to prepoznaju te primjereno nagrađuju.

Ako si svjestan/svjesna da su društvene mreže, pojavljivanje u medijima, komuniciranje s pratiteljima, važni za lakše i brže postizanje svojih ciljeva u sportskoj karijeri, onda je sportska agencija Upgrade baš za tebe.

tomislav zalović i braća sinković

Motiviran si da postigneš vrhunski rezultat

Naša ekipa u agenciji voli raditi s motiviranim sportašima željnim napretka. Motiviranost za napredak olakšava svaki rad i sigurni smo da je jedini ispravan put za postizanje vrhunskih rezultata.
Ako biste htjeli saznati kako cijela sportska agencija Upgrade funkcionira, pogledajte našu web stranicu i javite nam se na mail ili društvene mreže.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *